TILFREDSE KUNDER

VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER OG ANBEFALINGER

Hos ART-TEK prioriterer vi kundetilfredsheden højt. Derfor spørger vi løbende vores kunder om deres oplevelse af samarbejdet med os.

En ny undersøgelse viser, at 98% af vores kunder vil bruge os igen, og at de vil anbefale os til andre.

Dette bekræftes af, at ca. 50% af vores opgaver i 2014 er udført for tidligere kunder, mens 25% af opgaverne er udført til nye kunder, der er blevet henvist til os via anbefalinger fra tidligere kunder.

Vi ved, at pris og kvalitet i leverancen er afgørende for vores kunder. Derfor er vi stolte af, at undersøgelsen også viser, at alle vores kunder er tilfredse med vores evne til at leverer til den aftalte pris og tid.

 

UDTALESER

”ART-TEK kom med et overskueligt og fornuftigt tilbud, der var enkelt og gennemskueligt. Der har hele tiden været en tæt dialog med ART-TEK, og de har været meget fleksible i forhold til mødetider ”

 

”Jeg synes, at det er meget positivt at I kom med temmelig dybdegående forklaringer og alternative løsninger. Som ikke-fagmand kan det være svært at overskue, hvilke alternativer vi har.”

 

”ART-TEK, var meget professionelle under hele mit sagsforløb. Med hurtige tilbagemeldinger og et godt tilbud, kan jeg varmt anbefale dem. “

Inegniørfirma overholder aftaler, pris og tid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anbefal et ingeniørfirma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anbefal et godt ingeniørfirma