Vedligeholdelsesaftale og renovering af facade og vinduer

VEDLIGEHOLDELSESAFTALE

EN LØBENDE GENNEMGANG AF JERES EJENDOM

Med en vedligeholdelsesaftale, sikre I at jeres ejendom bliver taget hånd om og jævnligt beset af professionelle byggeteknikere. Dermed vil jeres ejendom fremstå velholdt og i god stand. Dette giver en højere ejendomsværdi, der kommer alle beboerne til gavn.

 

TILPASSET INDHOLD

Vedligeholdelsesaftalen tilpasse den enkelte ejendom og boligforeningens behov. Men som udgangspunkt indeholder en vedligeholdelsesaftale:

  • En gennemgang af ejendommen 1-2 gang om året efter behov / aftale
  • Opdatering og opfølgning af en tidligere udarbejdet vedligeholdelsesplan
  • Opdatering og opfølgning af vedligeholdelsesbudgetter
  • Udvidet teknisk support til bestyrelsen og viceværten

Ovenstående forudsætter, at foreningen har fået udarbejdet en vedligeholdelsesplan, som er ikke mere end 3 år gammel – den behøver ikke at være udarbejdet af ART-TEK.

 

FORDELE

Hvis en ejendom ikke løbende vedligeholdes vil den med tiden forfalde, og der kommer større regninger til beboerne i form af større renoveringsudgifter. Vedligeholdelsesaftalen giver boligforeningens bestyrelse, ro i sindet omkring negligering af disse uforudsete udgifter, til bl.a. renoveringsarbejde. Derudover giver aftalen bestyrelsen i boligforeningerne, adgang til teknisk support af en byggeteknikker frem til kl. 16:00 på hverdage. Ved akut tilfælde – helt frem til kl. 22:00.

Aftalen gælder kun for boligforeninger i Storkøbenhavn, København og Frederiksberg.

 

MERE OM VEDLIGEHOLDELSE

 

ART-TEK SOM JERES FORTRUKNE RÅDGIVER
Ønsker I en vedligeholdelsesaftale, eller sidder I med uafklaret spørgsmål? Så kontakt os her eller ring på telefon +45 2617 1919.