Vedligeholdelsesaftale

HVAD ER EN VEDLIGEHOLDELSESAFTALE?

En vedligeholdelsesaftale kan sikre, at jeres ejendom bliver taget hånd om og jævnligt bliver beset af professionelle byggeteknikere. Dermed vil jeres ejendom fremstå velholdt og i god stand. Det giver en højere værdi til ejendommen, der kommer til gavn for beboerne.

 

TILPASSET INDHOLD

Vedligeholdelsesaftalen tilpasse den enkelte ejendom og boligforeningens behov. Men som udgangspunkt indeholder en vedligeholdelsesaftale:

  • En gennemgang af ejendommen 1-2 gang om året efter behov / aftale
  • Opdatering og opfølgning af en tidligere udarbejdet vedligeholdelsesplan
  • Opdatering og opfølgning af vedligeholdelsesbudgetter
  • Udvidet teknisk support til bestyrelsen og viceværten

Ovenstående forudsætter, at foreningen har fået udarbejdet en vedligeholdelsesplan, som er ikke mere end 3 år gammel – den behøver ikke at være udarbejdet af ART-TEK.

 

FORDELE

Hvis en ejendom ikke løbende vedligeholdes vil den med tiden forfalde, og der kommer større regninger til beboerne i form af større renoveringsudgifter. Vedligeholdelsesaftalen giver boligforeningens bestyrelse, ro i sindet omkring negligering af disse uforudsete udgifter, til bl.a. renoveringsarbejde. Derudover giver aftalen bestyrelsen i boligforeningerne, adgang til teknisk support af en byggeteknikker frem til kl. 16:00 på hverdage. Ved akut tilfælde – helt frem til kl. 22.00.

Aftalen gælder kun for boligforeninger i Storkøbenhavn, København, Frederiksberg og Odense.

 

MERE OM DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE