Vedligeholdelsesaftale

Hvad er vedligeholdelsesaftale?

En vedligeholdelsesaftale kan sikre, at jeres ejendom bliver taget hånd om og jævnligt bliver beset af professionelle byggeteknikere. Dermed vil jeres ejendom fremstå velholdt og i god stand. Det giver en højere værdi til ejendommen og større livskvalitet til beboerne.

Hvad indeholder en vedligeholdelsesaftale?

Vedligeholdelsesaftalen tilpasse den enkelte ejendom og boligforeningens behov. Men som udgangspunkt indeholder en vedligeholdelsesaftale:

  • En gennemgang af ejendommen 1-2 gang om året efter behov / aftale
  • Opdatering og opfølgning af en tidligere udarbejdet vedligeholdelsesplan
  • Opdatering og opfølgning af vedligeholdelsesbudgetter
  • Udvidet teknisk support til bestyrelsen og viceværten

Ovenstående forudsætter, at foreningen har fået udarbejdet en vedligeholdelsesplan, som er ikke mere end 3 år gammel, og den behøver naturligvis ikke være udarbejdet af Art-tek.

Hvilke fordele har boligforeninger af en vedligeholdelsesaftale?

Hvis en ejendom ikke løbende vedligeholdes vil den med tiden forfalde, og der kommer større regninger til beboerne i form af større renoveringsudgifter. Vedligeholdelsesaftalen giver den enkelte bestyrelse i boligforeningerne ro i sindet omkring negligering af disse uforudsete udgifter til renoveringsarbejde.  Derudover giver aftalen bestyrelsen i boligforeningerne adgang til teknisk support af en byggeteknikker i akutte tilfælde helt frem til  kl. 22.00. Aftalen gælder kun for boligforeninger i Storkøbenhavn, København, Frederiksberg og Odense.

Mere om drift og vedlighold: