Vedligeholdelsesaftale og renovering af facade og vinduer

VEDLIGEHOLDELSESAFTALE

EN LØBENDE GENNEMGANG AF JERES EJENDOM

Med en vedligeholdelsesaftale sikrer I, at jeres ejendom bliver taget hånd om og jævnligt beset af professionelle byggeteknikere. Dermed vil jeres ejendom fremstå velholdt og i god stand. Dette giver en højere ejendomsværdi, der kommer alle beboerne til gavn.

 

TILPASSET INDHOLD

Vedligeholdelsesaftalen tilpasses den enkelte ejendom og boligforeningens behov. Men som udgangspunkt indeholder en vedligeholdelsesaftale:

  • En gennemgang af ejendommen 1-2 gang om året efter behov / aftale
  • Opdatering og opfølgning af en tidligere udarbejdet vedligeholdelsesplan
  • Opdatering og opfølgning af vedligeholdelsesbudgetter
  • Udvidet teknisk support til bestyrelsen og viceværten

Ovenstående forudsætter, at foreningen har fået udarbejdet en vedligeholdelsesplan, som er ikke mere end 3 år gammel – den behøver ikke at være udarbejdet af ART-TEK.

 

FORDELE

Hvis en ejendom ikke løbende vedligeholdes vil den med tiden forfalde, og der kommer større regninger til beboerne i form af større renoveringsudgifter. Vedligeholdelsesaftalen giver boligforeningens bestyrelse overblik over ejendommens stand, og dermed mulighed for at igangsætte de nødvendige renoveringsarbejder i rette tid. Dette er samtidig med til at minimere uforudsete udgifter til renoveringsarbejder. Derudover giver aftalen bestyrelsen i boligforeningerne, adgang til teknisk support af en byggetekniker frem til kl. 16:00 på hverdage. Ved akut tilfælde – helt frem til kl. 22:00.

Aftalen gælder kun for boligforeninger i Storkøbenhavn, København og Frederiksberg.

 

MERE OM VEDLIGEHOLDELSE

 

ART-TEK SOM JERES FORETRUKNE RÅDGIVER
Ønsker I en vedligeholdelsesaftale, eller sidder I med uafklaret spørgsmål? Så kontakt os her eller ring på telefon +45 2617 1919.