Billig vedligeholdelsesplan

KAMPAGNETILBUD

ART-TEK kører en kampagne målrettet andels- og ejerboligforeninger i København og Frederiksberg, hvor vi tilbyder at udarbejde en vedligeholdelsesplan samt en 10 års budgetplan, til en billig pris. Som andels- eller ejerboligforening er det en god idé at udarbejde en vedligeholdelsesplan for at få overblik over ejendommens vedligeholdelsesmæssige stand og fremtid. Det gælder uanset om det er en ny eller en gammel ejendom. En uvildig gennemgang af ejendommen er også et værdifuld redskab, når der skal indhentes tilbud på vedligeholdelses- og renoveringsarbejde.

 

HVAD KOSTER EN VEDLIGEHOLDELSESPLAN?

Via vores kampagnetilbud, kan vi tilbyde nedenstående priser på en vedligeholdelsesplan, samt en 10-årig budgetplan:

1 opgang

Kr.     11.275,-

2 opgange

Kr.    13.325,-

3 – 4 opgange                  

Kr.    17.425,-

 

Vi holder vores gode priser, der er gældende for hele 2019 – alle priser er inkl. moms.

Har jeres ejendom flere opgange end overstående, giver vi selvfølgelig også et godt tilbud.

Ved brug af droner i forbindelse med undersøgelser af tag og facader – tillægges et ekstra honorar på kr. 7.000,- inkl. moms.

Læs mere om vedligeholdelsesplaner her

 

SAMME HØJE KVALITET

Vi garanterer samme høje kvalitetsniveau, i både vores vedligeholdelsesplan, tilstandsvurdering, samt den 10-årig budgetplan. Vi mener nemlig selv, at vores rapporter er blandt markedets bedste og mest gennemarbejdede rapporter. Dette giver en øget tryghed og ro i maven, til dig som kunde.

 

KONTAKT

Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller du sidder med et uafklaret spørgsmål. Kontakt os her eller ring på telefon +45 2617 1919.