Billig-vedligeholdelsesplan

 

KAMPAGNE – Billig vedligeholdelsesplan

ART-TEK har igangsat en kampagne rettet mod andels- og ejerboligforeninger i København og Frederiksberg, hvor vi tilbyder at udarbejde en vedligeholdelsesplan og et 10 års budget til en billig pris. Som andels- eller ejerboligforening er det en god idé at udarbejde en vedligeholdelsesplan for at få overblik over ejendommens vedligeholdelsesmæssige stand og fremtid. Det gælder uanset om det er en ny eller en gammel ejendom. En uvildig gennemgang af ejendommen er også et værdifuld redskab, når der skal indhentes tilbud på vedligeholdelses- og renoveringsarbejde.

Hvad koster en vedligeholdelsesplan?

Vi har lige nu et skarpt tilbud på en vedligeholdelsesplan inkl. et 10-årigt vedligeholdelsesbudget:

1 opgang                        kr.     11.275,-
2 opgange                      kr.    13.325,-
3-4 opgange                  kr.    17.425,-

 

Vi giver gerne et godt tilbud på flere opgange. Prisen er inkl. moms og gælder ved bestilling inden UDGANGEN AF 2018. Læs mere om vedligeholdelsesplaner her.

 

Samme høje kvalitet

Vi garanterer levering af en vedligeholdelsesplan – indenholdende tilstandsvurdering, samt en 10 års budgetplan, begge i høj kvalitet.

Vi mener nemlig selv, at vores rapporter er blandt markedets bedste og mest gennemarbejdede rapporter – hvilke giver tillid og ro i maven.

 

Kontakt ART-TEK nu!

Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller hvis du sidder med uafklarede spørgsmål. Kontakt os her eller ring på telefon 26 17 19 19.