ANSVAR OG OPHAVSRET

ARTIKLER

Alle artikler på ART-TEK.dk, er udelukkende til informationbrug, hvor ART-TEK opstiller byggetekniske vejledninger i generelle situationer, som er gratis til rådighed for kunderne.

Hvert enkelt projekt er unikt, forstået således, at der ikke er to projekter, som bliver udført ens. Derfor må det på ingen måde opfattes, at den rådgivning der fremgår på ART-TEK.dk, er personlig ingeniørrådgivning, der tager udgangspunkt i et igangværende projekt kunden iværksætter.

ART-TEK tilstræber at have så mange byggetekniske informationer som muligt på siden, dog kan ART-TEK ikke gøres erstatningsansvarlig for disse informationer – uanset om disse, mod al vores forventning, skulle indeholde fejl.

ART-TEK kan samtidig ikke pålægges ansvar for skader, som kan forekomme på grundlag af informationer, der fremgår på siden og hæfter sig dermed ikke for driftstab, avancetab eller andet indirekte tab.

 

OPHAVSRET

Alle materialer på ART-TEK.dk heriblandt artikler, billeder, tegninger m.m. er beskyttet af ophavsretsloven, og må derfor kommercielt ikke benyttes uden en videre skriftlig aftale med ART-TEK Ingeniør Rådgivning ApS.

Det vil sige – som privat person, må du gerne benytte vores materiale til eget brug, med den betingelse, at materialet forbliver uændret og uden redigering. Derudover skal der  fremgå en klar og tydelig henvisning til ART-TEK.dk, som den rettidig ejer af materialet.

Alle materialer på ART-TEK.dk må ikke gengives på nettet uanset om der er tale om privatperson eller til kommercielt anvendelse.

BEMÆRK – der må gerne linkes til artiklerne.

 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 26 17 19 19 eller klik her.