Privatlivspolitik

Dit privatliv har stor betydning for os – derfor er det vigtigt, at vi beskytter og respekterer dit privatliv ved at opbevare og behandle dine personoplysninger, på en sikker og ansvarsfuld måde.
Vi modtager personoplysninger om vores kunder, så vi kan varetage og levere ingeniørrådgivning.

Nedenstående privatlivspolitik vedrører kunder.

 

1. DATAANSVARLIG

Den dataansvarlige for behandling af personoplysninger, er:

Rodein Al-Hadid, CEO
ART-TEK Ingeniør Rådgivning ApS
Frederiksberg Allé 17, 2.
DK – 1820 Frederiksberg C

mail@ART-TEK.dk
Tlf.nr.: 26 17 19 19
CVR-nr: 35 14 52 14

 

2. BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold, hvis du deltager i vores tilfredshedsundersøgelse, eller udfylder vores kontaktformular.

Vi behandler følgende personoplysninger om vores kunder: Navne, adresser, postnr. og by, mail, og telefonnummer samt købshistorik.

ART-TEK behandler ingen personfølsomme data. Følsomme personoplysninger er blandt andet oplysninger om race eller etnisk oprindelse, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning samt helbredsoplysninger.

 

3. VI BRUGER PERSONOPLYSNINGER TIL FØLGENDE FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde, for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som for eksempel: pristilbud eller rådgivning.
Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold i forretnings- og markedsføringsøjemed.

 

4. OPBEVARING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i punkt 3 ovenfor og/eller som er påkrævet i henhold til gældende ret. Herefter vil vi slette eller anonymisere dine personoplysninger på sikker vis.

Som hovedregel opbevarer vi dine personoplysninger i 5 år fra første registrering.

Dog opbevarer vi udvalgte persondata i minimum 10 år, da vores ydelser omen fatter rådgivning, som vi har et ansvar for. Det gør vi for at kunne varetage vores økonomiske interesser og retsstilling, hvis nogen måtte mene, at vi har handlet ansvarspådragende.

Vi opbevarer kun data, der relater til opgaver udført af ART-TEK Ingeniør Rådgivning ApS. Vi opbevarer kun oplysninger på personer over 18 år. Vi opbevarer ingen personfølsomme data.

 

5. VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi videregiver ingen persondata til tredjepart uden dit samtykke.
Vi har med alle vores leverandører indgået en Databehandleraftale, der indeholder vores instruks om behandling af dine personoplysninger.
Vi anvender kun databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Ved accept af cookies, der omhandler din brug af vores website, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter (Google og Facebook) i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om her. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

6. DIN SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

7. DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. ART-TEK forbeholder sig dog retten til ikke at slette dine oplysninger, hvis de har relevans for en sag vi har ydet rådgivning til.

Henvendelse herom kan ske til: mail@ART-TEK.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

8. ÆNDRING AF VORES PRIVATLIVSPOLITIK

Denne Privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik, og vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre den.

 

9. COOKIES

Læs mere om cookies her