BYGGERÅDGIVNING

HVORNÅR HAR MAN SOM BYGHERRE BEHOV FOR EN UVILDIG BYGGERÅDGIVER?

Skal jeres andelsboligforening eller ejerboligforening i gang med et renoveringsprojekt eller en ombygning i jeres ejendom, skal I som bygherre have en byggerådgiver, der varetager jeres interesser gennem hele projektet – fra de indledende behov er afstemt, til det færdige projekt er realiseret.

I ART-TEK har vi erfaring som byggerådgiver på bygge- og renoveringsprojekter i Københavnsområdet for både større og mindre ejer- og andelsboligforeninger. Vi tilbyder rådgivning inden for følgende områder:

 

 

Vi sikrer vores kunder en klar dialog og procesplan, og trækker på vores stabile samarbejdspartnere, som vi har et langvarigt og godt forhold til. Alt dette er med til at sikre en gennemførelse af jeres projekt til den aftalte tid, pris og kvalitet.

Læs om vores ydelser for boligforeninger her BOLIGFORENINGER.
eller se vores forskellige REFERENCER.

 

MED ART-TEK SOM BYGGERÅDGIVER

For at give jeres projekt den rigtige start, lægger vi ud med at definere og afgrænse projektet i samråd med jer. Vi sætter os ind i jeres behov og udfordrer jer som bygherre, så mål og ønsker bliver afklaret og afstemt i forhold til jeres økonomiramme samt de muligheder jeres ejendom har.

Et byggeprojekt kan byde på uforudsigelige og komplekse processer og udfordringer; fx vedrørende arkitektur, myndighedskrav, tilrettelægning samt byggetekniske forhold. Alt dette kan have konsekvenser for projektets økonomi, kvalitet og tidsplan.

Som byggerådgiver er vi jeres samarbejdspartner. Tillid mellem bygherre og rådgiver er vigtig for et succesfuldt byggeprojekt. Vores fokus er at bevare den åbne dialog mellem os og jer under hele projektforløbet, og samtidig klæder vi jer på til at træffe velovervejede og langsigtede beslutninger for jeres boligforening.

 

Vil du læse mere om vores projektforløb – så læs mere her PROJEKTFORLØB.

 

Hvis I har spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud på jeres projekt kan I kontakte os på  tilbud@ART-TEK.dk eller ring på telefon +45 2617 1919.

 

 

CASESTORY

ØSTERBROGADE 120

Østerbrogade 120, er et godt eksempel på et succesfuldt samarbejde mellem rådgiver og bygherre. Her er resultatet blevet en smuk ejendom på Østerbro, hvor bygningen er totalistandsat og står i dag som ny.

Ejendommens gamle tag er blevet revet ned og nye tagboliger er etableret. Der er lagt nyt tag i naturskifer samt nye kviste i kobber. Vinduerne mod gade er blevet udskiftet, facaderne er totalrenoveret med indfarvet puds, mod gården er der sat nye altaner op og mod gaden er der etableret specialdesignet franske altaner med håndmalede guldblade.

Hele projektet varede cirka 2,5 år fra registrering og myndighedsbehandling til færdig aflevering.

 

ART-TEK fungerede som byggerådgiver gennem alle projektets faser:

  • Udarbejdelse af myndighedsprojekt og indhentning af byggetilladelse.
  • Udarbejdelse af statiske beregninger og udbudsmateriale.
  • Indhentning af priser i hovedentreprise samt kontrahering med den valgte entreprenør.
  • Byggeledelse, tilsyn og byggemøder under udførelse af projektet
  • Aflevering, færdigmelding samt økonomiopfølgning.

 

Læs om hele projektet her – Østerbrogade 120