PROFIL

ART-TEK Ingeniør Rådgivning ApS

ART-TEK er et rådgivende ingeniørfirma med speciale i bærende konstruktioner og rådgivning inden for renovering, nybyggeri, ombygning, tilbygning og energi. Vi rådgiver igennem alle byggeriets faser, lige fra planlægning og projektering til selve udførelsen. Vi leverer kvalitetsrådgivning til konkurrencedygtige priser og prioriterer kundeservice højt. Det afspejler sig i en meget høj kundetilfredshed i de undersøgelser, vi løbende foretager blandt vores kunder.

Vi vil med glæde kigge dit projekt igennem og give et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til tilbud@ART-TEK.dk – Vi lover at svare inden for 72 timer.

 

VISION

Vi arbejder målrettet på at leverer kvalitetsrådgivning, som tilgodeser det enkelte projekt, således at vores kunder betragter os som det naturlige valg af et rådgivende ingeniørfirma.

 

MISSION

Vi skaber sikkerhed og høj kvalitet i vores rådgivning gennem følgende:

  • Vi foretager altid en forventningsafstemning med kunden som grundlag for at opnå det bedste slutresultat.
  • Vi arbejder målrettet på, at opgaven bliver udført til den aftalte tid og pris.
  • Vi er i stand til at gå i detaljer, når der skal skabes unikke løsninger og vi tager gerne mod en faglig udfordring.
  • Vores arbejde er præget af nytænkning og idéudvikling, og vi udfordrer gerne fagligheden for at opnå unikke resultater.
  • Vores arbejde bliver altid kvalitetssikret, således at eventuelle fejl i projektet bliver opdaget og rettet i tide.

 

VÆRDIER

Vi arbejder ud fra disse nøgleværdier:

  • Samarbejde
  • Professionalisme
  • Engagement
  • Ansvarlighed

 

Vi prioriterer dialogen med vores kunder højt, da vi mener, at det er helt afgørende for at skabe de bedste resultater. Vi bestræber os på at levere et professionelt arbejde og har bl.a. et bredt netværk inden for byggebranchen, som vi bringer i spil for at skabe de bedste resultater.

Vi engagerer os i projektet og følger kundens refleksioner og ønsker undervejs. Det er vigtigt i vores arbejde at være omstillingsparate og fleksible, således at kunden opnår den bedste værdiskabelse. Vi påtager os ansvaret for projektets fulde forløb og sikre også, at vores projekter altid overholder gældende love og normer for byggeri.

 

GAZELLE 2019 & 2018:

Vi springer igen med en Børsen Gazelle i 2019 – Det er andet år i træk at vi med stolthed kan vise denne lille springfyr frem.

Tak til vores fantastiske medarbejdere og skønne kunder.

 

KREDITVÆRDIGHED:

ART-TEK Ingeniør Rådgivning ApS har den højeste kreditrating, AAA.

Med en AAA Bisnodes kreditrating – sikre vi vores kunder, ved at vi er en økonomisk stabil og kreditværdig virksomhed.